Sådan finder du dit sagsnummer

1. Gå ind på www.testaviva.dk

Skærmbillede 2024-02-13 kl. 13.56.36

4. Klik på “Menu” oppe i højre hjørne, og klik på “Mine dokumenter”.

Skærmbillede 2024-02-13 kl. 13.58.02

5. Her ser du en oversigt over dine dokumenter. Sagsnummeret finder du under din fremtidsfuldmagt som angivet på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2024-02-13 kl. 14.00.18

6. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du huske at booke en tid hos en notar. En notar gør din fremtidsfuldmagt gyldig. Du skal booke en tid ved den byret, din fremtidsfuldmagt er tinglyst til. Book din tid hos en notar her