Hvordan aktiverer jeg min profil i TestaViva, som er oprettet af min bankrådgiver?

Hvis du er blevet henvist til TestaViva af din bankrådgiver eller din forsikring, har du allerede fået oprettet en profil hos TestaViva.

Du har modtaget en mail fra TestaViva med et link, der aktiverer din profil.

1. Gå ind i din mail-indbakke og find mailen frem med emnefeltet “Velkommen til TestaViva”.

2. Åbn mailen og klik på den grønne knap, hvor der står “Opret mine dokumenter nu”.

3. Udfyld de efterspurgte oplysninger, og vælg dit kodeord. Kodeordet skal indeholde mindst 6 tegn og indeholde både tal og bogstaver. Klik derefter “Fortsæt” nede i bunden.

(Gem loginoplysningerne et sikkert sted, så du har dem til næste gang, du logger ind.)

4. Angiv samtykke.

5. Nu kommer du ind på den side, din bankrådgiver har henvist dig til.

Klik på knappen “Vores anbefaling til dig”.

Skærmbillede 2024-03-25 kl. 16.41.20-1

7.  Her kan du se, hvilke juridiske dokumenter, der er anbefalet til dig. Herfra kan du gå i gang med at besvare spørgsmålene til de enkelte dokumenter.

Hvis du har brug for andre juridiske dokumenter, som ikke fremgår her, skal du trykke på “Menu” oppe i højre hjørne og vælg derefter “Opret dokument”.

Skærmbillede 2024-03-25 kl. 16.44.25