Hvordan får jeg tinglyst mine dokumenter ?

TestaViva står for at tinglyse dokumenter. Når de er blevet tinglyst, skal du underskrive med MitID på: www.tinglysning.dk

Ved selvbetjening kan man også vælge selv at gøre det. Gør du det selv kan du følge nedenstående guides for hhv. fremtidsfuldmagt og ægtepagt.

Fremtidsfuldmagt

1. Gå ind på tinglysning.dk og tryk på “Tinglysning mv.”

2. Log på med MitID

3. Tryk på “Opret fremtidsfuldmagt”

4. Udfyld kontaktformularen

Skriv din e-mail og dit sagsnummer. Du finder dit sagsnunmmer på din TestaViva-profil. Når du er inde på dine TestaViva-profil skal du klikke på “Menu” og derefter “Mine Dokumenter”. Kopier sagsnummeret og indsæt det der hvor sagsnummeret skal stå. Tryk derefter på “Næste”

5. Vælg retskreds og tilføj fuldmagtshaver og -tager samt tekst.

På denne side skal du vælge retskreds, tilføje fuldmagtshaver og fuldmagtstager(e) og kopiere tekstindholdet fra din fremtidsfuldmagt ind i tekstfeltet. Tryk herefter på “Næste”

Se nedenfor, hvordan du kopierer teksten fra din fremtidsfuldmagt.

6. Tjek, alt er korrekt.

Når du har indsat fuldmagtsgiver og fuldmagtshaver(e), kan du se dem listet under hinanden, som på nedenstående billede. Tjek, at alt er korrekt indtastet. Når du har indsat teksten fra din fremtidsfuldmagt, skal du trykke på “Næste”

7. Gennemlæs information og gå til underskrift.

8. Anmeldelse sendt til underskriftsmappen – Underskriv med MitID

Din fremtidsfuldmagt er nu tinglyst og ligger nu klar til at bliver underskrevet af dig med MitID. For at underskrive fremtidsfuldmagten, skal du gå til hovedsiden. Det gør du ved at trykke på “Gå til forsiden” nede i højre hjørne.

Ægtepagt

1. Gå ind på www.tinglysning.dk og klik på ”Tinglysning mv”. Log herefter ind med MitID.

2. Klik på ”Ny anmeldelse”