Ombooking af møde

Du kan selv ombooke/ændre dit møde via din profil, hvis der er 5 dage eller mere til datoen for mødeafholdelsen. Hvis mødet skal ombookes og der er mindre en 5 dage til mødeafholdelsen, så skal du kontakt vores support team på +45 88626050 så hjælper de dig med at finde en ny dato.

Her kan du følge guiden til at ombooke dit møde via din profil:

1. Login på Testaviva.dk med din email og kode

2. På "Mit Overblik" kan du se og ombooke dit møde. Under "mine møder" i højre side ombooker du mødet. Benyt dig af "ændre booking" til at finde en ny tidSkærmbillede 2024-02-13 kl. 12.38.37

3. Vælg dato og tid og tryk derefter på bekræft

Skærmbillede 2024-02-13 kl. 12.45.03-1

4. Herefter skulle du kunne se din nye bookede tid under "mine møder" og vi har sørget for at juristen får din nye tid i kalenderen.