Sådan finder du dit barns CPR-nummer

Når du laver et testamente eller andre juridiske dokumenter, hvor dine børn skal indskrives, skal du bruge deres CPR-numre.

Her får du en guide til, hvordan du finder dine børns CPR-numre på borger.dk

Gå ind på Borger.dk. Klik på ”Mit Overblik” og log ind med NemID.

Når du er logget ind og befinder dig under ”Mit Overblik”, trykker du herefter på ”Mine Data”.

Når du er kommet ind på ”Mine Data”, trykker du på ”personoplysninger”.

Når du er kommet ind på ”Personoplysninger”, ruller du ned ad siden til du kommer til overskriften ”Vil du vide mere”. Her trykker du på ”Hvad er registreret om dig i CPR (nyt vindue)”.

Når du er kommet ind på det nye vindue, trykker du på ”log på”, og logger ind på siden med dit NemID.

Når du er logget ind, skal du rulle ned ad siden og trykke på ‘+’ hvor der står børn. Her vil deres personoplysninger, herunder cpr-nummer, fremgå.