Hvordan opretter jeg flere brugere med samme E-mail?

Sådan opretter man en ekstra bruger på samme e-mailadresse

Hvis I har bedt jeres bankrådgiver om at oprette begge jeres profiler på samme e-mailadresse, kan I følge denne guide for at aktivere hver af jeres profiler.

Gå ind i din/jeres mail-indbakke. Søg en mail frem fra TestaViva med emnefeltet “ En person vil dele sin Testaviva konto med dig"

Skærmbillede 2024-08-07 kl. 13.05.35 (2)

Åbn mailen og tryk på knappen “Del Testaviva konto"

Din konto er nu delt med den anden bruger så i kan benytte samme e-mail til at logge på hver af jeres profiler hos Testaviva.

Skærmbillede 2024-08-07 kl. 13.24.20-1