Sådan tinglyser du din fremtidsfuldmagt

For at gøre din fremtidsfuldmagt gyldig, skal den bl.a. tinglyses. På TestaViva guider vi dig hele vejen. Du kan vælge, at TestaViva skal tinglyse din fremtidsfuldmagt, eller du kan gøre det selv. Hvis du ønsker selv at tinglyse fremtidsfuldmagten, kan du følge vores vejledning på denne side.

1. Gå ind på tinglysning.dk og tryk på “Tinglysning mv.”

2. Log på med MitID

3. Tryk på “Opret fremtidsfuldmagt”

4. Udfyld kontaktformularen.

5. Vælg retskreds og tilføj fuldmagtshaver og -tager samt tekst.

På denne side skal du vælge retskreds, tilføje fuldmagtshaver og fuldmagtstager(e) og kopiere tekstindholdet fra din fremtidsfuldmagt ind i tekstfeltet. Tryk herefter på “Næste”

Se nedenfor, hvordan du kopierer teksten fra din fremtidsfuldmagt.

6. Tjek, alt er korrekt.

7. Gennemlæs information og gå til underskrift.

8. Anmeldelse sendt til underskriftsmappen – Underskriv med NemID.

Vejledning til underskrift af fremtidsfuldmagten.

Se vores vejledning til, hvordan du underskriver din fremtidsfuldmagt her. Efterfølgende skal din fremtidsfuldmagt vedkendes hos en notar. Notaren skal være hos den retsmyndighed, som du har tinglyst til.

Når din fremtidsfuldmagt er underskrevet på tinglysning.dk og vedkendt hos notaren, er den juridisk gyldigt.