Sådan underskriver du din fremtidsfuldmagt

1. Sådan underskriver du din fremtidsfuldmagt

1. Gå ind på www.tinglysning.dk og tryk på “Tinglysning mv.”

2. Log ind med NemID eller MitID

3. Tryk på “Dokumenter der kan underskrives”.

4. Her finder du din fremtidsfuldmagt. Her skal du klikke på blyant-ikonet for at underskrive.

5. For at underskrive skal du scrolle til bunden af dokumentet og klikke på den blå knap i højre hjørne hvor der står ”videre til underskrift

6. Log ind med enten Nem ID eller MitID

7. Sæt hak i feltet ”Jeg accepterer vilkårene for underskrift” og klik på den blå knap ”acceptér”

8. Når du klikker på Underskriv, underskriver du dokumentet

9. Nu har du underskrevet din fremtidsfuldmagt. Du kan logge ud igen ved at klikke på ”log ud” i højre hjørne.